HTML

Rejszolás

Minden férfi csinálja, mindenki sportot űz belőle, mindenkinek vannak legendás rekordjai, de egy idő után elveszti a varázsát. Ilyenkor jönnek képbe a nők, akik közül a legtöbbnek komoly hiányosságai vannak a kézi- és lábmunka terén. Egy jó dugást csak egy levezető kézimunka tesz még jobbá. Tudassuk ezt a nőkkel is!

Friss topikok

  • Skinhead Vaddisznó: Úristen, mi ez a szar?! (2011.10.09. 13:59) Kiégtem
  • Geciző (törölt): Vagy csak gondosan betömték a száját. Csak egy-két kis nyögés hallatszott be. (2008.09.30. 00:51) Tűpárnacsöcs
  • Geciző (törölt): Tegyék. (2008.09.25. 01:20) Geciség?
  • Geciző (törölt): Szomorú lenne, ha arról kéne blogolnom, hogy milyen kifejezések vezették ide a földi halandókat. (2008.09.25. 01:20) Haladunk
  • Geciző (törölt): Igyekszem formában tartani magam, az asszonyt és a blogot is. (2008.09.12. 08:11) Az alapokról

Linkblog

Geciség?

2008.09.14. 06:08 Geciző (törölt)

Biztos sokakkal előfordult már, hogy megtetszett asszonypajtás egyik barátnője, és olyankor ugye két lehetőség kínálkozik:

a) megdöngetjük (a nőnk barátnőjét), ezzel kockára téve kapcsolatunkat/házasságunkat és a két nő barátságát

b) beszerzünk róla némi (mozgó)képanyagot (nem feltétlenül szexuális témájút), vagy legalábbis erősen rá gondolunk, a többi meg adja magát.

Előbbi megoldást csak a merészebbeknek ajánlom, de azért legyenek körültekinthetőek, és ha nem akarják elveszíteni szerelmüket, de a kalandról sem akarnak lemondani, akkor tudjanak meg valami kompromittálót az asszony barátnőjéről — akár magától a kedvestől —, hogy legyen mivel zsarolni, hogy ne mondja el a történteket. Ezután dőljünk hátra, és élvezzük az életet!

A b) megoldást pedig nyugodtan, kockázatmentesen alkalmazhatja bárki, csak arra ügyeljünk, hogy jelszóval védjük a nehezen kimagyarázható dokumentumokat.

2 komment

Címkék: szexualitás férfiak nők dugás faszverés rejszolás

A bejegyzés trackback címe:

https://rejszolas.blog.hu/api/trackback/id/tr15662501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása