HTML

Rejszolás

Minden férfi csinálja, mindenki sportot űz belőle, mindenkinek vannak legendás rekordjai, de egy idő után elveszti a varázsát. Ilyenkor jönnek képbe a nők, akik közül a legtöbbnek komoly hiányosságai vannak a kézi- és lábmunka terén. Egy jó dugást csak egy levezető kézimunka tesz még jobbá. Tudassuk ezt a nőkkel is!

Friss topikok

  • Skinhead Vaddisznó: Úristen, mi ez a szar?! (2011.10.09. 13:59) Kiégtem
  • Geciző (törölt): Vagy csak gondosan betömték a száját. Csak egy-két kis nyögés hallatszott be. (2008.09.30. 00:51) Tűpárnacsöcs
  • Geciző (törölt): Tegyék. (2008.09.25. 01:20) Geciség?
  • Geciző (törölt): Szomorú lenne, ha arról kéne blogolnom, hogy milyen kifejezések vezették ide a földi halandókat. (2008.09.25. 01:20) Haladunk
  • Geciző (törölt): Igyekszem formában tartani magam, az asszonyt és a blogot is. (2008.09.12. 08:11) Az alapokról

Linkblog

Az alapokról

2008.09.10. 12:17 Geciző (törölt)

Ugye ismerős a helyzet, mikor az asszonnyal lezavart menet után marad az embernek egy kis hiányérzete? Amikor jól megdolgoztuk a kedvest, rendesen szopott is, de a végén mégsem vagyunk teljesen elégedettek. Valami hiányzik. Ilyenkor persze biztosítjuk róla életünk nőjét, hogy jó vold, de... A „de” szócskát persze nem mondjuk ki, csak hozzágondoljuk, és csendben várjuk, hogy a hölgy elaludjon. Ezután oldalt fordulva, tekintetünket gyönyörű arcára vagy fedetlen kebleire szegezzük; és rárántunk. A félősebbek az ajtóból nézve teszik mindezt, a vagányok, a harcedzettek és a fásultak kilopakodnak és beülnek egy újsággal a budiba. A kriplik pedig bekapcsolják a számítógépet vagy a tévét.

Teljesen úgysem fog SOHA SENKI (akinek van egy szabad, működő keze) leszokni a faszverésről, viszont a napi adagnak elég a felét magunkra vállalnunk, mert a másik felét a nőkre kell(ene) bízni. Tehát: ha valaki naponta kétszer döngeti meg az asszonyt, az havi 60 alkalom. Egy férfi átlagosan 150-180 alkalommal (kamasz fiúk még többször) durran el havonta, azaz a dugás a szükségleteknek csak mintegy harmadát állja. Az pedig nem volna fair, ha életünk párjának a szexuális tevékenységünknek csak az egyharmadában szánnánk szerepet. Így a — dugáson túli — másik százhúz alkalomból hatvanba nyugodtan vonjuk be a nőt. Ezzel egyharmadról kétharmadra korrigáljuk az olyan szexuális élmények számát, amiben ő is szerepet játszik, a maradék egyharmad viszont igenis jár nekünk!

Ui.: A távirányító is a miénk!

2 komment

Címkék: szexualitás férfiak nők dugás rejszolás

A bejegyzés trackback címe:

https://rejszolas.blog.hu/api/trackback/id/tr10657034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oldalfasz · http://youtu.be/T92P7rEq990 2008.09.12. 01:49:23

Jónak tűnik ez a blog, csak ki ne fulladjon!

Geciző (törölt) · http://rejszolas.blog.hu 2008.09.12. 08:11:19

Igyekszem formában tartani magam, az asszonyt és a blogot is.
süti beállítások módosítása