HTML

Rejszolás

Minden férfi csinálja, mindenki sportot űz belőle, mindenkinek vannak legendás rekordjai, de egy idő után elveszti a varázsát. Ilyenkor jönnek képbe a nők, akik közül a legtöbbnek komoly hiányosságai vannak a kézi- és lábmunka terén. Egy jó dugást csak egy levezető kézimunka tesz még jobbá. Tudassuk ezt a nőkkel is!

Friss topikok

  • Skinhead Vaddisznó: Úristen, mi ez a szar?! (2011.10.09. 13:59) Kiégtem
  • Geciző (törölt): Vagy csak gondosan betömték a száját. Csak egy-két kis nyögés hallatszott be. (2008.09.30. 00:51) Tűpárnacsöcs
  • Geciző (törölt): Tegyék. (2008.09.25. 01:20) Geciség?
  • Geciző (törölt): Szomorú lenne, ha arról kéne blogolnom, hogy milyen kifejezések vezették ide a földi halandókat. (2008.09.25. 01:20) Haladunk
  • Geciző (törölt): Igyekszem formában tartani magam, az asszonyt és a blogot is. (2008.09.12. 08:11) Az alapokról

Linkblog

Az önkielégítés tudománya — az alapok

2008.09.20. 09:49 Geciző (törölt)

Látom, nemcsak én koptatom e témában a klaviatúrát. Akadnak nálam szenvedélyesebb, ám láthatóan jóval kevesebb tapasztalattal rendelkező lelkes amatőrök is. Íme. Kezdetnek nem rossz, összeszedett, de este vagy holnap írok egy posztot egy volt osztálytársamról, aki nem volt hajlandó rejszolni, mert bűnnek érezte, közben pedig még azt is hitte, hogy „elfogy a gecije”, valamint betegségektől is tartott. Kíváncsi lennék rá, ma hogy gondolja. Az említett esemény hetedik osztályban történt, tehát elég súlyos esetről van szó.

Szólj hozzá!

Címkék: szexualitás önkielégítés faszverés szakirodalom rejszolás

A bejegyzés trackback címe:

https://rejszolas.blog.hu/api/trackback/id/tr7672486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása